Isten hozott a fedélzeten!


Nagyon örülök, hogy idetaláltál. Szeretettel ajánlom ezt az oldalt:
olvass, írd meg a véleményedet, mazsolázz kedvedre az itt olvasható tartalmakból.

Ha személyes kérdésed van, akkor küldj egy e-mail-t:
címemet az oldalsávban megtalálod.

Hasznos időtöltést és Isten áldását Neked:

Eszti :)

________________________________________________________



2010. június 20., vasárnap

Nélküled?...




Meglátogatsz időről időre. Amikor úgy tűnik, eltűnnek a kapaszkodók az életemben, akkor jössz. Mintha megéreznéd, hogy reménytelen és összezavarodott vagyok a világ dolgaitól. Hadd mondjam most el, hogy mennyire szeretlek. A szereteted olyan hatalmas: olyan csendesen és békességgel közelítesz, hogy lehetetlen visszautasítsalak, mert Rád van szükségem. Amikor nem jössz, kétségbeesek, mert szükségem van Rád. Ne hagyj el sosem, mert mindig érezni akarom ezt a kiszolgáltatottságot, amit a Neked való engedelmesség jelent. JÓ a közeledben lenni, és egyre jobb, ahogyan elmerülök benne.


Köszönöm Uram, hogy jöhetek Hozzád szavak nélkül, jöhetek magyarázkodás nélkül, a helyzet felvázolása, bűnbakkeresés nélkül. Mert Te érted, Te mindent tudsz anélkül is. És Te nem utálsz meg az ezredszer elkövetett vétekért, és nem gyűlölsz meg azért, mert már megint azt mondtam, hogy Hozzád szeretnék hasonlítani, de a mindennapjaim meg vannak telve azzal, ami Tőled messze visz- olyan bűnös érzésekkel, gondolatokkal és hozzáállásokkal, amiket féltve őrzök és védek, mintha az lennék ÉN. Féltem a bűneimet a Te szemed elől, pedig ha megszabadulnék, ha átengednék MINDENT Neked, akkor nem veszteném el a személyiségemet, hanem éppen az lehetnék, akivé Te terveztél.

Olyan sok elszántság van bennem, de ha a vágyaim a Tiédet tükrözik, akkor a mindennapok miért állnak ennyire távol Tőled és a Te szentségedtől? Miért restülök meg a közeledésben, és a Veled való beszélgetésben? És miért nincs Benned semmi ítélkezés, hogyan tudsz mindenestül elfogadni, amikor én tele vagyok előítélettel és önteltséggel?? Máskor meg nem látom magam értékesnek és alulértékelem mindazt, ami Tőled jön. És azt mondom, nem jól vannak a dolgok úgy, ahogyan Tőled kaptam, mert nehéz, vagy mert reménytelen és megváltoztathatatlan a bennem és a körülöttem lévő helyzet. De Te mégis változtatsz.


Engem változtatsz meg és mindent- Te értem megteszed, és csodálatosan formálsz. Nem értem, nem látom át a Te tetteid mélységét, és nem tudom befogadni azt a bölcsességet és szeretetet, ami irányít Téged, amikor lehajolsz Hozzám, és mint egy Mérnök, a helyére illeszted életem szerte heverő építőkockáit. És már LÁTOK és már HISZEK és már képes vagyok ELHAGYNI a bűnt és magamhoz ÖLELNI mindazt, ami Tőled érkezik. Ezt csak TE tudod megtenni Uram, és ez olyan nagyon jó!

Vissza akarok térni oda, ahonnan kiestem: a Te fülembe lehelő közelségedbe, ami betölt és szinte megrészegít, ami megfordít és átalakít, ami nagyon nagyon békés és jó. Teljes elfogadás, teljes béke, teljes áldás, teljes szeretet: I_S_T_E_N. Nagyon szeretlek Uram, a Tiéd vagyok: eméssz el, használj engem, szólj, tisztíts és maradj az enyém MINDÖRÖKRE.





6 megjegyzés:

  1. Ezt most nagyon jólesett olvasni! Köszönöm!

    És boldog névnapot Rafinak!:-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük. És köszönöm, hogy leírtad: nekem meg ezt esett jól olvasni. Örülök, hogy még a blogoszférában vagy, és hogy még Attilával egyben vagy. :) Nagy puszi.

    VálaszTörlés
  3. El sem mozdulok a blogoszférából, ha nem muszáj. Terveim szerint megörökítem, amíg tudom, ha Attilám elindul erre a világra - feltéve, ha időben rájövök, hogy elindult. :-)) Ha nem, akkor utólag jegyzőkönyvezek. De addig is írok-olvasok ám szorgalmasan!
    Apropó, akartam írni, csak mindig elmaradt, az otthonoktató konfiról a videó engem is érdekelne majd... Mi ennek a módja?
    Pusszantalak én is! :-)

    VálaszTörlés
  4. Örülök, bár nehezen tudom elképzelni, hogy lesz kedved blogolni, amikor Attila elindul...:D Bár nagyon érdekel az egész, szívem szerint ott is lennék segíteni, de éppen jó lesz úgy, ha a történéseket utólag olvashatom el.

    Konfi felvétel: előkotrom az emailedet valahonnan, és megírom a tudnivalókat.

    Puszi! És igazán szép és békés szülést kívánok! ... Inkább most megírtam, mert ki tudja, mikor indul a kissrácotok.:)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm ezeket a gondolatokat.
    Lelkileg most egy kicsit nehezebb időszakban vagyok, noha nem magam alatt vagy bármilyen depis hangulatban, csak kicsit távol Istentől. De nagyon akarom, hogy újra rátaláljak, mert tudom, hogy Ő ebben is bátorít és erősít. Kicsit leeresztettem és ezt érzem is.

    VálaszTörlés
  6. erdna, értem, amit írsz, és nem jó ott lenni: pedig ilyenkor csak egy csepp kell az Úr szeretetéből...

    Ő néha engedi, hogy a kószálásunk és hűtlenségünk ellenére megtaláljunk Őt a mélységben is. De van, amikor elvárja, hogy megharcoljuk a harcunkat és eljussunk odáig, amikor már semmi sem tántoríthat el attól, hogy rendezzük a kapcsolatot Atya és Lánya között.

    erdna, engedd, hogy az Úr újra megtisztítson és bevigyen jelenlétébe...

    VálaszTörlés