Isten hozott a fedélzeten!


Nagyon örülök, hogy idetaláltál. Szeretettel ajánlom ezt az oldalt:
olvass, írd meg a véleményedet, mazsolázz kedvedre az itt olvasható tartalmakból.

Ha személyes kérdésed van, akkor küldj egy e-mail-t:
címemet az oldalsávban megtalálod.

Hasznos időtöltést és Isten áldását Neked:

Eszti :)

________________________________________________________



2009. március 14., szombat

Óperencia és aranyköpések




Fel szeretném hívni a figyelmedet a fiaim aranyköpéseire. Eddig is olvasható volt, már fel is hívtam egyszer a figyelmet rá régebben. Most azonban teljesen átszerkesztettem, aminek következtében sokkal inkább emészthetővé és élvezhetővé vált. Ha eddig még nem tetted, akkor nézz rá, és ha van kedved, akkor véleményezd.:)

Adalékként kreáltam egy Aranyköpés Gyűjtőbázist is, ami arra való, hogy a te gyereked aktuális aranyköpéseit komment formájában beírd. A szabály: nevezd meg gyereked életkorát is és ahol szükséges, ott röviden írd le a sztori hátterét. Figyelem: ha nincs gyereked, vagy kicsike még, akkor a saját aranyköpésed is helyt kaphat itt. Biztatlak, hogy ragadj billentyűt, és pötyögj- jó móka lesz!... :) Ezt azért írom, mert van egy titkos tervem, egy meglepi, amit még nem árulok el, de majd, ha elegen írtak aranyköpést, akkor igen. Felcsigáztalak? ;)

És, hogy ne szűkölködjünk 'rendes tartalomban', itt egy érdekesség a mesék világáról 'tudományosan': Honnan ered az óperenciás tengeren is túl?

Mesékről egyébként a Matrózképzőn blogolok. Még csak pár mese-elemzés van fent, de hamarosan készül a többi is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése